Nederlands English

Cafe de Waard
Leidseplein 14
1017 PT Amsterdam
Tel. 020 - 6238361
info@cafedewaard.nl
Home

Vrienden van Café de Waard, welkom bij het gezelligste café op het Leidseplein! CAFE DE WAARD!

Of je nou 's ochtends rustig een bakje koffie wil drinken, een borrel wil doen na je werk of gewoon helemaal los wil gaan, bij Café de Waard zit je goed! Letterlijk goed, want niet alleen binnen is er plaats, ook buiten voor de deur op het mooiste plein van Nederland. Daar staat namelijk een uitnodigend terras van 150 stoelen.

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat staat de crew van Café de Waard klaar om je een leuke tijd te bezorgen. In je eentje of met al je vrienden, binnen of buiten: vervelen doe je je nooit in Café de Waard!

Want al bijna vijftien jaar is Café de Waard ontzettend populair onder 'locals', studenten en toeristen. Het maakt niet uit wie of wat je bent, bij ons heb je het zeker naar je zin! Iedereen is er namelijk welkom: jong én oud!

De Zomermaanden in Café de Waard staan niet alleen in het teken van feesten binnen (natuurlijk), maar ook zeker in het teken van de sport! Zoals het een café befaamt die sport hoog in het vaandel heeft staan. Niet alleen AJAX wordt iedere zondag uitgezonden, Champions Leage/Europa Leage, Formule 1 en andere grote sportwedstrijden.

Hetgeen op 12 tv's iedere wedstrijd live te volgen is met geluid, kom en ervaar de goede sfeer tijdens de wedstrijden van AJAX.
Maar ja: wil je erachter komen hoe het kan dat Café de Waard al 15 jaar lang vanaf dag 1 de leukste kroeg van het Leidseplein is? Kom gewoon zelf een keer langs!

Groet Arjan en crew Café de Waard


Nieuws
Nieuws

29-07-2013 - Facebook
... Lees meer
29-07-2013 - Personeel Gezocht
... Lees meer
29-07-2013 - Openingstijden Cafe...
... Lees meer
29-07-2013 - Studentenkorting!
... Lees meer

Ajax
Zin om Ajax te kijken in Café de Waard?

Lees meer
Man met bier
Webdesign Amersfoort